Kantoorinrichting Op Maat

Gepubliceerd apr. 18, 23
8 min read

Kantoorinrichting - Interieurbouw

Cablemanagement is met recht een hot issue in kantoorruimten. Loshangende snoeren en kabels vormen een grote bron van ergernis op de werkvloer en leveren niet zelden gevaar op. Onze elegante cablemanagement oplossingen dragen bij aan een opgeruimde, veilige werkplek, door robuuste en onzichtbare verbindingen voor adapters, snoeren en stekkerdozen te creëren.

Hieronder vallen ergonomische producten die zorgen voor de benodigde fysieke ontspanning om zo comfortabel en efficiënt mogelijk te werken. Bureau vanderis dealer van gerenommeerde merken, waaronder Vitra, Kartell, Herman Miller en nog veel meer. Ons aanbod omvat een inspirerende collectie hoogstaande interieurproducten. Kortom, met onze kantoormeubelen hebben we alles in huis voor de juiste kantooroprichting op maat.

Kantoormeubelen - Maat In Kantoorinrichting

BureaustoelHoe Creëer Je Met De Juiste Kantoormeubelen Een Sfeervol Kantoor

Die bestel je bij Inofec! Ga je een nieuw kantoor of werkplek inrichten of wil je het bestaande kantoormeubilair vervangen? Voor nieuwe kantoormeubelen of bijvoorbeeld horecameubelen ben je bij Inofec aan het juiste adres! Bij ons vind je alles voor een nieuwe kantoorinrichting. Van tafels en stoelen tot kasten en accessoires: wij leveren het allemaal! Ook voor schoolmeubilair ben je bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd wat ons de perfecte leverancier van jouw nieuwe kantoorinrichting maakt? Dat leggen we graag aan je uit! Inofec is een warm familiebedrijf met meer dan 35 jaar aan ervaring in het inrichten van kantoren, scholen, overheidsinstanties, horecagelegenheden en sportverenigingen. Kantoorinrichting Op Maat. Bij ons staat vanaf de oprichting de klant centraal: jij dus.

Begeleiding Bij Kantoorinrichting Van Begin Tot Eind

Ook voor onze interne klanten, onze medewerkers, wordt goed gezorgd. Samen streven we ernaar om steeds weer datgene te leveren dat het beste aansluit bij de wensen en behoeften van jou als klant. We proberen steeds opnieuw jouw verwachtingen te overtreffen en je te verrassen met kantoorinrichting op maat. Dat doen we door goed te luisteren naar jouw wensen en behoeften, zodat we die op de beste manier kunnen invullen.

Denk hierbij aan de hoogte van je bureautafel, de zithoogte van je bureaustoel of de zitdiepte van je bureaustoel. Het loont dus om te investeren in goed meubilair. Wanneer je kiest voor kantoormeubilair dat voldoet aan de NEN- of NPR-norm, weet je zeker dat je goed kantoormeubilair hebt uitgezocht. Kies bijvoorbeeld voor een van onze NPR-bureaustoelen.

Trends Voor Kantoormeubels In 2022

Een groot deel van onze slimme collectie kantoormeubilair staat hier opgesteld, zodat je zelf de producten kunt zien en ervaren. Het kan er op de foto nog zo mooi uitzien, soms heb je gewoon de behoefte om de kantoormeubels in het echt te zien. Je wilt er immers zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt.

Ook ons team van bezorgers weet jou als geen ander te ontzorgen. Alle kantoormeubelen worden namelijk gemonteerd en gebruiksklaar opgeleverd. Dus geen gedoe met ingewikkelde montagehandleidingen of ontbrekende onderdelen. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe meubilair netjes op de juiste plaats wordt gezet. Als alles op zijn plek staat, nemen we alle verpakkingen mee retour.

Kantoorinrichting Met Oog Voor Detail En Kwaliteit

Bovendien leveren we kantoorinrichting door heel Nederland. Of je nu met je kantoor in Breda, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Zwolle of Groningen zit, niets is ons te gek. We durven alleen de Waddenzee niet over te steken… Om jou te overtuigen van de kwaliteit van onze kantoormeubelen geven we je maar liefst 2 jaar garantie op alle producten.

Wij denken niet alleen in oplossingen, maar laten ons graag uitdagen! Of u nu een hotel opent in Rotterdam of een kantoor in Amsterdam; wij geven advies op maat en leveren door heel Nederland. Wij adviseren u graag over het belang van de algehele ambiance, akoestiek en brandveiligheid in uw kantoorinrichting (Kantoorinrichting).

Kantoorinrichting Design

Doordat we het hele productieproces in eigen hand hebben, zijn we in staat om snel op uw wens in te spelen en flexibel met u mee te bewegen. Met als resultaat uw ideale kantoorinrichting! .

Office Projects is een totaalleverancier voor kantoorinrichtingen. Omdat we merkonafhankelijk zijn en altijd zullen blijven, kunnen we advies op maat geven voor elke werkomgeving. Zo hebben we een oplossing voor iedere ruimte. Kantoormeubilair Nederland. Bijna geen ruimte is zo veranderlijk als de moderne kantoorruimte. Maar een aantal elementen van het kantoor blijft altijd belangrijk: goede werkplekken, prettige kleuren, een goed klimaat en een fijne akoestiek.

Goede Bureaustoel

Goedkoop KantoormeubilairKantoorinrichting Met Oog Voor Detail En Kwaliteit

Een van de belangrijkste elementen voor ieder kantoor is de kantoorstoel. Wilt u lichamelijke klachten van uw personeel voorkomen met een goede zithouding, dan is het belangrijk dat zij werken vanuit een ergonomische kantoorstoel. Zo’n stoel is goed af te stellen op verschillende manieren. Zo kunnen de zithoogte, de zitdiepte, de lendesteun en de rugleuning aangepast worden.

De hele dag zitten is niet gezond. Daarom raden we altijd aan om zitten en staan op een werkdag met elkaar te combineren. Te lang staan is namelijk, net zoals te lang zitten, niet goed voor het lichaam. Daarom is de combinatie van beide perfect. Met een zit-sta bureau voorkom je rugklachten doordat er een betere verdeling is tussen de wervels in de onderrug.

Maat In Kantoorinrichting

Het advies is om niet langer dan één uur achter elkaar staand te werken. Het afwisselen van de houding is goed voor het bevorderen van de concentratie. Een andere reden om zit-sta bureaus aan te schaffen is dat het veelvoorkomende ziektes voorkomt. Met de juiste balans tussen zitten en staan is de kans op hart- en vaatziekten, obesitas en diabetes type-2 aanzienlijk kleiner.

Kantoorinrichting, KantoormeubelenKantoorinrichting Breda

Tegenwoordig is het industriële kantoordesign helemaal ‘in’. Maar deze kantoren hebben wel één groot probleem: ze zijn een akoestisch drama op de werkvloer. Dit heeft een enorme invloed op de concentratie en zelfs het welzijn van uw werknemers. Iedereen die in een ruimte met een slechte akoestiek heeft gewerkt, kan dit beamen.

Lees Alles Over Kantoorinrichting

Zo kunnen uw medewerkers weer prettig werken met een verhoogde concentratie. Het is dan ook een goed idee om de situatie te laten analyseren en u te laten adviseren over de meest gepaste oplossingen voor jouw kantoor. Een opgeruimde ruimte zorgt voor een opgeruimd hoofd. Andersom is het ook zo dat een rommelige ruimte minder lekker is om in te werken.

Daarnaast zijn er ook andere goede redenen om uw kabels op een professionele manier weg te werken, door middel van kabelmanagement. Er kan bijvoorbeeld beter worden schoongemaakt, er is altijd voldoende toegang tot stroom en data en u voorkomt kortsluitings- en struikelgevaar. Genoeg redenen om de kabels op een professionele manier te verwerken dus - 5 tips voor een modern kantoorinrichting.

Kantoormeubilair

New Kantoor is een ontwerp & realisatie bureau dat al ruim 30 jaar gespecialiseerd is in turnkey projectinrichting. We nemen het gehele traject van uw projectinrichting en kantoor design uit handen; van het ontwerp tot en met de oplevering en altijd binnen budget én voor deadline. Eén adres voor uw nieuwe kantoor.

Het creëren van een werkomgeving en een merkbeleving kan en moet in onze ogen onderdeel zijn van de bedrijfsstrategie. Graag gaat New, Kantoor deze uitdaging samen met u aan. Wij zijn experts, helpen en ontzorgen u en uw organisatie op alle gewenste vlakken. Dit doen wij altijd in samenwerking met u.

Goedkoop Kantoormeubilair

BureaumeubelenKantoor Meubilair Van KwaliteitBureaustoel voor huiswerk Naast onze bureaustoelen, bureaustoelen en gamestoelen hebben we ook bureaustoelen voor kinderen. Kinderen hebben ook een plekje nodig om hun huiswerk te maken (of spelletjes te spelen). Onze kinderbureaustoelen komen in verschillende kleuren en zijn makkelijk verstelbaar. Dus als het kind groeit, groeit de stoel mee.

Dat betekent dat we al een hoop speurwerk voor je hebben verricht, want alle bureaustoelen die wij in ons assortiment voeren, dienen te voldoen aan onze eigen hoge eisen. Dat betekent onder andere dat niet alleen de kwaliteit van de stoel moet voldoen maar dat ook de invloed op je zithouding en op je gezondheid moet zijn aangetoond om ons predicaat ‘top bureaustoel’ te kunnen krijgen.


In de regel is een NEN EN1335 genormeerde bureaustoel geschikt voor mensen met een lichaamslengte van 151 tot 192 cm. Voor langere personen is het wenselijk te kijken naar een NPR1813 ergonomische bureaustoel.

Het is belangrijk dat de ergonomische bureaustoel ook goed wordt ingesteld en dat de werkhoogte/ beeldschermhoogte op de juiste hoogte worden gezet. Anders ben je nog even ver. Deze laatste twee moeten worden bepaald als de stoel goed is ingesteld.


Een lendesteun ontlast de tussenwervelschijven en voorkomt dat u in een holle rug valt. Omdat deze steun alleen effect kan hebben als hij precies op de juiste plaats wordt geplaatst, moet de stoel zo mogelijk een in hoogte verstelbare rugleuning hebben.

In ieder geval is het de moeite waard om te kijken naar de afmetingen van de zitting: de zitdiepte en -breedte moeten worden aangepast aan uw eigen lichaam, en de rugleuning moet ook worden aangepast aan de lengte van uw rug. Grote mensen hebben daarom een andere bureaustoel nodig dan kleinere mensen en kunnen specifiek zoeken naar een bijzonder lange rugleuning.


De bureaustoelen zonder armleuning bieden een optimale zithouding en een ultiem zitcomfort. Door de juiste s-rugleuning zorgen de stoelen voor een actieve lichaamshouding waarin de rug zo optimaal mogelijk wordt ondersteund. De bureaustoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en grondstoffen om zo een lange levensduur te garanderen.


Een compact toetsenbord is een volwaardig alternatief voor het traditionele toetsenbord. Indien frequent numerieke gegevens dienen te worden ingevoerd, dan kan gebruik worden gemaakt van een apart numeriek deel. Een ergonomisch gevormd toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van klachten (Moore en Swanson, 2003), doordat de houding van de onderarmen en polsen beter is (Riezebos, 1997).


Het is in iedere situatie van belang dat je veilig en gezond je werk kunt uitvoeren. Dat geldt natuurlijk voor werkplekken op kantoor (beeldschermwerkplekken) maar zeker ook in de zorg, in een laboratorium of in een productie-omgeving.


Moderne bureaumeubelen

Kantoorinrichting Breda

Bureaumeubelen

Ergonomische thuiswerkplek

Kantoormeubelen Breda

Kantoorstoel Breda

Kantoorstoel Den-Bosch

Bureaustoel Eindhoven

Kantoorinrichting Eindhoven

Bureaustoel thuiswerkplek

Bureaustoel Den-Bosch

In het definitieve kantoor ontwerp helpen we u om de juiste en herkenbare stijl te creëren. Na de gedane keuzes zorgen wij voor de beste projectmanagement met duidelijke deadlines, budgetverantwoording en sturen wij de verschillende teams aan om uw nieuwe kantoor te realiseren..

Navigation

Home

Latest Posts

Showroomkeuken Met Kookeiland

Published Jun 03, 23
7 min read