Mangohout Meubels Direct Leverbaar

Gepubliceerd mrt. 15, 23
7 min read

Zwarte Mangohouten Meubels Online

Neem eens een kijkje bij onze schuifdeur meubels gemaakt van mangohout. Of onze prachtige visgraat meubels. Houten meubels met staal – wij krijgen er geen genoeg van! Mangohouten meubels goedkoop van de hoogste kwaliteit, die koopt u bij Happy Home. We hebben een ruim assortiment, grotendeels direct uit voorraad leverbaar.

We bezorgen uw nieuwe meubels op afspraak en doen dat zo spoedig mogelijk - tafel van mangohout. Bestel vandaag nog, dan staan ze binnenkort al in uw woonkamer! Kunt u hulp gebruiken bij uw zoektocht naar de perfecte mangohout meubelen? Al sinds 1996 is Happy Home interieurspecialist, en wij vinden het alleen maar leuk om u te helpen bij de keuze.

Meubels Van Mangohout

Bij ons vindt u een grote collectie in verschillende maten en uitvoeringen zoals bijvoorbeeld zwarte kasten van mangohout maar ook een stoere schuifdeurkast met naturel deuren of zwarte deuren (buffetkast van mangohout). Belangrijk om te weten is dat al onze kasten bijna altijd gemonteerd worden geleverd. Geen bouwpakket dus! Dit staat ook netjes per artikel bij de specificaties vermeld.

Het hout heeft een fijne nerf en een zeer warme en robuuste uitstraling. Alle modellen hebben een vintage afwerking. Het mangohout is vaak geborsteld, de nerven en knoesten worden ingewassen met een donkere kleur en daarna afgewerkt met een matte lak. Onze industriële meubelen van mangohout worden met de hand gemaakt in India wat inhoudt dat niet altijd alles even recht is en soms moet u met een druppeltje meubel olie of een zwarte lakstift iets bij kleuren.

Mangohouten Meubels

Salontafel Van MangohoutMangohouten Meubels

Wist u dat mango meubels duurzame meubels zijn? Het hout van de mangoboom wordt pas gebruikt als de oude boom geen vruchten meer draagt - boekenkast van mangohout. Dit maakt mango meubels een milieuvriendelijk bijproduct! U kunt het mangohout behandelen met onze mat polish. Deze meubels zijn mat gelakt en beschermen tegen vocht. Echter voor bescherming tegen vet vlekken is het raadzaam dit product te kopen.

De kleur van mangohout is meestal goud bruin, hoewel er ook variaties zijn met een meer gele tint Let op:Volgens de fabrikant beschermd het tegen vet vlekken. Dat wil niet zeggen dat als u vet eten te lang op uw tafel laat liggen dat er geen vetvlekken in de tafel komen.

Mangohouten Eettafel

De vetvlekken worden opgenomen door de mat polish. Die kunt u dan deels verwijderen met de woodclean - dressoir van mangohout. Omdat wij zelf veel uit het Verre Oosten importeren kunnen wij uw nieuwe mangohout meubels goedkoop en snel bij u thuis bezorgen. Happy Home heeft magazijnen in Nederland en zelfs in India beschikken we over een groot magazijn.

Mangohout. Hout dat inderdaad van een mangoboom is! Wil je meer weten over waarom het tegenwoordig zoveel gebruikt wordt voor meubels, en hoe het proces van mangoboom naar bijvoorbeeld tv meubel mangohout gaat? Lees dan zeker verder! Mangohout is in Nederland zeer populair omdat het een soort is die sterk en duurzaam is.

Wat Is Mangohout Voor Een Hout?

Het merendeel van de producten in Nederland komt uit India. In India staat de mangovrucht voor welvaart, luxe en rijkdom. Mangohout heeft in de basis een warme kleur, maar door de kleurschakeringen in het hout kunnen er afwijkingen zijn. mangohouten salontafel. Dit hoort bij het type hout, en is dus geen afwijking aan het product dat je eventueel wilt bestellen.

Ook dit hoor bij het product. Het geeft meubels een robuuste en sierlijke uitstraling. Daarnaast is elk meubel uniek! Mangobomen groeien goed in een tropisch en subtropisch klimaat met vochtige, hete zomers en koele, droge, vorstvrije winters. Een mangoboom groeit vrij snel. In deze korte periode kan de boom tot liefst 40 meter hoog groeien.

Mangohout Meubels Goedkoop

De fruitproductie is in deze eerste periode goed. Naarmate de boom ouder wordt, gaat ook de fruitproductie achteruit. Daarom wordt deze boom op de mangoplantages economisch minder waard. De oplossing voor mangoboeren is dan: kappen en opnieuw planten. Door deze manier van werken is het hout van de mangoboom duurzaam te noemen.

Het hout krijgt na zijn leven als voedselproducent een tweede leven als meubel. Hoe moet je mangohout onderhouden? Deze vraag wordt ons vaak gesteld. In principe zijn alle meubels die Dimehouse van mangohout verkoopt behandeld tegen vocht en vlekken. Deze producten behoeven weinig onderhoud. Wil je het meubel toch behandelen? Dan hebben wij daar speciale Hout Care Kits voor - mangohouten tafel.

Salontafel Van Mangohout

Bijenwas is een natuurlijk product zonder chemische stoffen. Hou er rekening mee dat je mangohouten product iets donkerder kan worden. De nerven worden met bijenwas iets meer zichtbaar, en het hout gaat iets meer glanzen. Een houten meubel gaat wel 'leven' met bijenwas. Een transparante matte blanke lak is een andere optie.

Mangohout heeft een robuust uiterlijk. Het past perfect bij hedendaagse industriële vintage meubels. Mangohout wordt op een duurzame manier gebruikt. Denk aan het milieu! Mangohout is zeer betaalbaar. Betaal daarom altijd de beste prijs voor massief hout.

Mangohouten Meubels - Kwaliteit Meubels

10% korting op steigerhouten bedden 10% korting op steigerhouten bedden - vitrinekast van mangohout.

Mangobomen zijn vaak behoorlijk groot. De boom leent zich daarom goed om er grote, grove planken en balken uit te zagen. Deze robuustheid zie je ook vaak terug in de mangohout meubels. bijzettafel van mangohout. De talloze haarscheurtjes in het hout, de dichte structuur, de grove knoesten en de warme kleuren geven de meubels een robuuste uitstraling.

Mangohout Meubels Kopen

Mango Meubels Industrieel - Landelijk En Stoer WonenMangohouten Meubels — Meubelmakerij

Zo kunnen mangohout meubels en zijn ze bovendien . Meubels van mangohout zijn erg duurzaam. Dat is niet alleen omdat ze een garanderen, ook het hout zelf wordt op een duurzame wijze verkregen. Als de oude bomen steeds minder vrucht geven, dan krijgt het hout een tweede leven. De boom wordt gekapt, zodat het hout verwerkt kan worden in mangohout meubels en er wordt een nieuwe boom geplant.

Het gevlamde hout is daarom de ideale basis voor industriële meubels van mangohout. Doordat mangohout zo goed past in een industrieel interieur, zien we de houtsoort terugkomen in diverse industriële kasten - meubilair van mangohout. Denk aan TV-kasten, buffetkasten, vitrinekasten, boekenkasten, ladekasten en opbergkasten. Maar ook voor een industriële mangohouten tafel ben je bij Chair Up aan het juiste adres.

Mangohouten Meubelen: Alles Wat U Moet Weten

Mangohouten Meubelen - Ruime CollectieTv Meubels Mangohout

Wij hechten veel waarde aan goede service en doen er alles aan om jou als klant een passend advies te geven - mangohouten meubilair. Of je nu je hele inrichting wilt vullen met meubels van mangohout of slechts één uniek item zoekt in deze houtsoort: ons team denkt graag met je mee over de woonstijl die bij jou past.

Veel van onze meubels zijn gemaakt van mangohout: een duurzame, milieuvriendelijke houtsoort. Wij krijgen vaak de vraag hoe je mango houten meubelen (of andere woonitems) het beste kunt onderhouden. Daarbij geldt: Een kast heeft veel minder intensief onderhoud nodig dan een tafel. Een kast van mangohout heeft eigenlijk weinig onderhoud nodig, Voor meubels zijn veel verschillende producten op de markt, een zeer voordelige en praktische optie is teakfix.

Trend: Mangohouten Meubels!

Teakfix is een kleurloze beschermer op waterbasis. Het is ook verkrijgbaar als “kit”, inclusief speciaal reinigingsmiddel en doek: teakfix care kit Met nadruk op “kleurloos”, want een belangrijke overweging bij deze vraag, is of het hout hier donkerder door wordt. Teakfix heeft als groot voordeel dat het hout na een behandeling met Teakfix niet of nauwelijks van kleur verandert - meubilair van mangohout.

Tegen vetvlekken is het hout met teakfix minder beschermd, waardoor het voor een tafel niet echt is aan te bevelen. De behandeling met teakfix kun je jaarlijks herhalen. Vantevoren het meubel even licht opschuren in de richting van de nerf. Om het hout levendig te houden, kun je daarvoor bijenwas of boenwas, zoals Wood Antique Wax gebruiken.

Mangohouten Dressoir

Het is zo dat het hout van bijenwas of boenwas wat donkerder kan worden. Nu zijn er verschillende soorten was, van transparante, tot lichte en donkere was. Van de transparante boenwas of bijenwas wordt het hout dan niet zo zeer donker, maar voor alle soorten was geldt, dat het hout gaat “leven”: je ziet de nerven beter, en het hout wordt minder dof, het gaat een beetje glanzen.

Wanneer je het zo licht en mat mogelijk wilt houden, en het hout maximaal wilt beschermen, kun je voor een transparante matte lak of vernis kiezen, je moet dan wel eerst goed schuren. Een goede keuze is dan Natural Wood Protector 2K. Dit is een kleurloze 2-componenten hardlak op waterbasis en geeft een onzichtbare beschermlaag zonder dat het hout verkleurt.

Mangohout - Over Deze Duurzame Houtsoort
meubels van mangohout

mangohouten kast

tafel van mangohout

bijzettafel van mangohout

ladekast van mangohout

ladekast van mangohout

Bij bijvoorbeeld een kast speelt dit niet zo, maar bij een tafel wel. Je kunt bij een tafel dan ook het beste voor een wat duurdere, maar krasvaste lak kiezen. Wanneer je dus een licht, niet glanzend maar mat , en krasbestendig resultaat wilt, kies je voor een transparante matte slijtvaste lak.

Navigation

Home

Latest Posts

Showroomkeuken Met Kookeiland

Published Jun 03, 23
7 min read