Waar Moet Je Aan Denken Bij Het Inrichten Van Een Kantoor?

Gepubliceerd nov. 10, 22
8 min read

Kantoorinrichting Den-bosch

Cablemanagement is met recht een hot issue in kantoorruimten. Loshangende snoeren en kabels vormen een grote bron van ergernis op de werkvloer en leveren niet zelden gevaar op. Onze elegante cablemanagement oplossingen dragen bij aan een opgeruimde, veilige werkplek, door robuuste en onzichtbare verbindingen voor adapters, snoeren en stekkerdozen te creëren.

Hieronder vallen ergonomische producten die zorgen voor de benodigde fysieke ontspanning om zo comfortabel en efficiënt mogelijk te werken. Bureau vanderis dealer van gerenommeerde merken, waaronder Vitra, Kartell, Herman Miller en nog veel meer. Ons aanbod omvat een inspirerende collectie hoogstaande interieurproducten. Kortom, met onze kantoormeubelen hebben we alles in huis voor de juiste kantooroprichting op maat.

Die bestel je bij Inofec! Ga je een nieuw kantoor of werkplek inrichten of wil je het bestaande kantoormeubilair vervangen? Voor nieuwe kantoormeubelen of bijvoorbeeld horecameubelen ben je bij Inofec aan het juiste adres! Bij ons vind je alles voor een nieuwe kantoorinrichting. Van tafels en stoelen tot kasten en accessoires: wij leveren het allemaal! Ook voor schoolmeubilair ben je bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd wat ons de perfecte leverancier van jouw nieuwe kantoorinrichting maakt? Dat leggen we graag aan je uit! Inofec is een warm familiebedrijf met meer dan 35 jaar aan ervaring in het inrichten van kantoren, scholen, overheidsinstanties, horecagelegenheden en sportverenigingen. Bij ons staat vanaf de oprichting de klant centraal: jij dus.

Kantoorinrichting - Een Creatief Ontwerp!

Ook voor onze interne klanten, onze medewerkers, wordt goed gezorgd. Samen streven we ernaar om steeds weer datgene te leveren dat het beste aansluit bij de wensen en behoeften van jou als klant. Kantoormeubelen Den-Bosch. We proberen steeds opnieuw jouw verwachtingen te overtreffen en je te verrassen met kantoorinrichting op maat. Dat doen we door goed te luisteren naar jouw wensen en behoeften, zodat we die op de beste manier kunnen invullen.

Denk hierbij aan de hoogte van je bureautafel, de zithoogte van je bureaustoel of de zitdiepte van je bureaustoel. Het loont dus om te investeren in goed meubilair. Wanneer je kiest voor kantoormeubilair dat voldoet aan de NEN- of NPR-norm, weet je zeker dat je goed kantoormeubilair hebt uitgezocht. Kies bijvoorbeeld voor een van onze NPR-bureaustoelen.

Een groot deel van onze slimme collectie kantoormeubilair staat hier opgesteld, zodat je zelf de producten kunt zien en ervaren. Het kan er op de foto nog zo mooi uitzien, soms heb je gewoon de behoefte om de kantoormeubels in het echt te zien. Je wilt er immers zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt.

Ook ons team van bezorgers weet jou als geen ander te ontzorgen. Alle kantoormeubelen worden namelijk gemonteerd en gebruiksklaar opgeleverd. Dus geen gedoe met ingewikkelde montagehandleidingen of ontbrekende onderdelen. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe meubilair netjes op de juiste plaats wordt gezet. Als alles op zijn plek staat, nemen we alle verpakkingen mee retour.

Design Kantoormeubilair

Bovendien leveren we kantoorinrichting door heel Nederland. Of je nu met je kantoor in Breda, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Zwolle of Groningen zit, niets is ons te gek (Kantoorinrichting - Oplossingen op maat). We durven alleen de Waddenzee niet over te steken… Om jou te overtuigen van de kwaliteit van onze kantoormeubelen geven we je maar liefst 2 jaar garantie op alle producten.

Wij denken niet alleen in oplossingen, maar laten ons graag uitdagen! Of u nu een hotel opent in Rotterdam of een kantoor in Amsterdam; wij geven advies op maat en leveren door heel Nederland. Wij adviseren u graag over het belang van de algehele ambiance, akoestiek en brandveiligheid in uw kantoorinrichting.

Kantoor Inrichten - Bekijk Onze MaatwerkcollectieErgonomische Bureaumeubelen

Doordat we het hele productieproces in eigen hand hebben, zijn we in staat om snel op uw wens in te spelen en flexibel met u mee te bewegen. Met als resultaat uw ideale kantoorinrichting! - Kantoorinrichting op maat.

Office Projects is een totaalleverancier voor kantoorinrichtingen. Omdat we merkonafhankelijk zijn en altijd zullen blijven, kunnen we advies op maat geven voor elke werkomgeving. Zo hebben we een oplossing voor iedere ruimte. Bijna geen ruimte is zo veranderlijk als de moderne kantoorruimte. Maar een aantal elementen van het kantoor blijft altijd belangrijk: goede werkplekken, prettige kleuren, een goed klimaat en een fijne akoestiek.

Goede Bureaustoel

Een van de belangrijkste elementen voor ieder kantoor is de kantoorstoel. Wilt u lichamelijke klachten van uw personeel voorkomen met een goede zithouding, dan is het belangrijk dat zij werken vanuit een ergonomische kantoorstoel. Zo’n stoel is goed af te stellen op verschillende manieren. Zo kunnen de zithoogte, de zitdiepte, de lendesteun en de rugleuning aangepast worden.

De hele dag zitten is niet gezond. Daarom raden we altijd aan om zitten en staan op een werkdag met elkaar te combineren. Te lang staan is namelijk, net zoals te lang zitten, niet goed voor het lichaam. Daarom is de combinatie van beide perfect. Met een zit-sta bureau voorkom je rugklachten doordat er een betere verdeling is tussen de wervels in de onderrug.

Kantoormeubelen - Bureaus, Kasten, BaliesKantoormeubilair & Kantoorinrichting Kopen

Het advies is om niet langer dan één uur achter elkaar staand te werken. Het afwisselen van de houding is goed voor het bevorderen van de concentratie. Een andere reden om zit-sta bureaus aan te schaffen is dat het veelvoorkomende ziektes voorkomt. Met de juiste balans tussen zitten en staan is de kans op hart- en vaatziekten, obesitas en diabetes type-2 aanzienlijk kleiner.

Tegenwoordig is het industriële kantoordesign helemaal ‘in’. Maar deze kantoren hebben wel één groot probleem: ze zijn een akoestisch drama op de werkvloer. Dit heeft een enorme invloed op de concentratie en zelfs het welzijn van uw werknemers. Iedereen die in een ruimte met een slechte akoestiek heeft gewerkt, kan dit beamen.

Kantoormeubilair, Van Werkplek Tot Kantoorinrichting

Zo kunnen uw medewerkers weer prettig werken met een verhoogde concentratie. Het is dan ook een goed idee om de situatie te laten analyseren en u te laten adviseren over de meest gepaste oplossingen voor jouw kantoor. Een opgeruimde ruimte zorgt voor een opgeruimd hoofd. Andersom is het ook zo dat een rommelige ruimte minder lekker is om in te werken.

Daarnaast zijn er ook andere goede redenen om uw kabels op een professionele manier weg te werken, door middel van kabelmanagement - Arbo bureaustoel. Er kan bijvoorbeeld beter worden schoongemaakt, er is altijd voldoende toegang tot stroom en data en u voorkomt kortsluitings- en struikelgevaar. Genoeg redenen om de kabels op een professionele manier te verwerken dus.

New Kantoor is een ontwerp & realisatie bureau dat al ruim 30 jaar gespecialiseerd is in turnkey projectinrichting. We nemen het gehele traject van uw projectinrichting en kantoor design uit handen; van het ontwerp tot en met de oplevering en altijd binnen budget én voor deadline. Eén adres voor uw nieuwe kantoor.

Moderne Kantoor InrichtingThuiswerkplek

Het creëren van een werkomgeving en een merkbeleving kan en moet in onze ogen onderdeel zijn van de bedrijfsstrategie. Graag gaat New, Kantoor deze uitdaging samen met u aan. Wij zijn experts, helpen en ontzorgen u en uw organisatie op alle gewenste vlakken. Dit doen wij altijd in samenwerking met u (Kantoorstoel Tilburg).

Instelbare Bureaustoel

Bureaustoel Den-boschKantoorinrichting Design


Bureaustoel Ergonomisch. Bij ons vind je zeker een bureaustoel die bij je past. Of dat nu een bureaustoel is die bij je interieur past, een bureaustoel met wielen of zonder wielen, met of zonder armleuningen, een ergonomische of eentje voor de kids.

In veel gevallen is er geen bureaustoel en zitten werknemers op een stoel die onvoldoende ondersteuning biedt. Veel mensen denken: ‘ah die paar weken overleef ik wel.’ Inmiddels zijn die weken, maanden geworden en is de verwachting dat thuiswerken steeds meer geaccepteerd gaat worden in het bedrijfsleven.

Ergonomisch verstelbaar Deze bureaustoel beschikt over een in hoogte verstelbare zitting en rugleuning, zitdiepteverstelling, verstelbare lendensteunen, flexibele hoofdsteun en 3D armleuningen. Materiaal Grof geweven ademende mesh bekleding, aluminium kruisvoet en frame met kunststof delen. Design Modern en een tikje futuristisch. De diepzwarte mesh bekleding heeft een bijzonder motief wat de stoel een luxe look geeft.

Het is op veel verschillende bureaustoelen mogelijk om een juiste zithouding aan te nemen. Hierbij moeten we wel stellen dat dit op de ene bureaustoel makkelijker is dan op de andere. Dat hangt onder andere af van de instelmogelijkheden van de bureaustoel, de vorm van de zitting en de aanwezigheid/ instelbaarheid van de rugleuning.

Een ergonomische bureaustoel in het wit past goed bij verschillende soorten inrichtingen. Zeker in een kamer waar veel licht naar binnen komt is een witte ergonomische bureaustoel een goede keuze.

In ieder geval is het de moeite waard om te kijken naar de afmetingen van de zitting: de zitdiepte en -breedte moeten worden aangepast aan uw eigen lichaam, en de rugleuning moet ook worden aangepast aan de lengte van uw rug. Grote mensen hebben daarom een andere bureaustoel nodig dan kleinere mensen en kunnen specifiek zoeken naar een bijzonder lange rugleuning.


Het woord 'ergonomisch' gaat vaak hand in hand met onze bureaustoelen. Maar wat is het nu precies? Een ergonomisch product helpt bij het creëren van een veilige en gezonde werkhouding. Als je een bureaustoel kan verstellen en de stoel kan aanpassen naar jouw lichaam dan is een bureaustoel ergonomisch. Hierdoor biedt de stoel de juiste ondersteuning en comfort.

Wanneer de zitdiepte te groot is, drukt de zitting overmatig in je knieholte, wat kan leiden tot een slapend gevoel en verminderde bloedtoevoer naar de onderbenen. Een te korte zitdiepte wordt vaak als oncomfortabel ervaren.

Als u op zoek bent naar een goede ergonomische bureaustoel die past bij uw wensen, bent u bij Bureaustoelshop.nl aan het juiste adres. We hebben zeer ruime keuzemogelijkheden in stoelen van de meest aansprekende topmerken op dit gebied. Voor iedere wens en doelstelling hebben wij de juiste invulling.


Kantoormeubilair

Kantoormeubelen Breda

Ergonomische bureaumeubelen

Kantoorstoel Breda

Nieuwe kantoorinrichting

Kantoormeubelen Den-Bosch

Moderne bureaustoel

Goede thuiswerkplek

Goede bureaustoel

Goede thuiswerkplek

Kantoorinrichting

In het definitieve kantoor ontwerp helpen we u om de juiste en herkenbare stijl te creëren. Na de gedane keuzes zorgen wij voor de beste projectmanagement met duidelijke deadlines, budgetverantwoording en sturen wij de verschillende teams aan om uw nieuwe kantoor te realiseren..

Navigation

Home

Latest Posts

Showroomkeuken Met Kookeiland

Published Jun 03, 23
7 min read